⬇ Där kan du komma till min..

30 oktober 2015

En dag med mixade känslor

Så idag var det torsdag. Gick och la mig supersent igår (jämfört med vad jag brukar), men vaknade ändå av mig själv klockan 6, en halvtimme innan klockan skulle ringa. Lyckades somna om men kan ju säga att jag bara var ännu tröttare när jag vaknade igen. Igår var det svinkallt, men idag gjorde jag ett grymt val genom att ta på mig t-shirt för harregud det blev typ 23 grader och strålande sol. Så går dte när man br i öknen, vädret varierar sjuuuukt mycket från dag till dag.
Gick iallafall till minn fiirst hour, som är drama. Där pratade vi lite om konsonanter och vokaler ochfick även ett manus som vi ska lära oss. Det är 10 minuters framträdanden med tre karaktärer i varje manus, jag har väldigt många repliker så vi får se hur detta går.. Är väldigt taggad iallafall, tycker om drama otroligt mycket.

Gick sedan till min second hour vilket är kör. Eftersom vi hade en konsert i tisdags så fick vi idag nya låtar smom vi började lära oss. Och jag vet att det är tidigt och det känns sjukt konstigt men det är alla jullåtar för vår julkonsert i December. Sjukt hur fort tiden går. vi hade några minuter vi kunde socialisera innan klockan ringde så jag pratade med Trey och sen gick jag till min third hour som är amerikansk litteratur. Där läste vi The Crucible högt så det var chill.
Sen var det dags för lunch som jag åt med Mallory. Efter det 4th hour som är superenkel matte så det är alltid trevligt. (Gud, vi har ett quiz imorgon och jaghar inte övat överhuvudtaget, ajja). Efter det är det US history. Lärarens lärarstil är enformig men tycker ändå det är intressant och läraren är väldigt engagerad i sitt jobb så det gör det roligare.

Sist men inte minst så hade jag min 6th period som är Computer applications där vi lär oss både lätta och lite mer komplicerade saker om word. Kommer verkligen ha användning av det när jag kommer tillbaks till svenska skolan nästa år. Några minuter in på lektionen kom Trey och snodde mig ett tag för han har journalism så han tog ett par bilder på mig (ni som känner mig vet hur ickefotgenisk jag är, menmen). Det var iallafall trevligt för jag ligger såå långt fram i den klassen att jag oftast, som idag, inte har någonting att göra förutom att prata med folksom sitter runtomkring mig.
Efter skolan gick jag till DEN SISTA CROSS COUNTRY TRÄNINGEN EVER, det var en lätt träning och jag är väldigt glad att det är över. väldigt glad att jag gjorde det dock för har verkligen hittat bra vänner där och det har hjälpt mig att iallafall motionera litegrann. Coachen har också varit superunderbar och jag har lärt mig massa nya saker. På måndag börar jag i bowlinglaget så det ska bli intressant!
Efter xc körde Audrey hem mig och när jag kom hit åkte vi till min värdsysters nya hus för att hjälpa henne packa upp (practically hur min vecka har sett ut).

Imorgon är det äntligen fredag och sen är det dags för halloween! Väldigt taggad!!

Pratade även med Kim efter skolan och han är en superbra kompis och det var väldigt skönt att prata med honom. Även fast jag haft en grym dag så har den varit lite jobbig emellanåt på grund av saker som händer hemma, men är så glad för alla underbara människor jag har runt omkring mig och som alltid finns där för mig, människor från hela världen. So thank you all for being such awesome and just amazing friends and family. I love you all.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar