⬇ Där kan du komma till min..

13 oktober 2015

50 dagar i USA och en överraskning från mina värdföräldrar!

Idag är det alltså min 50:de dag i staterna and I'm loving it. 

Tiden har gått borde fort och sakta. Känns som igår jag sa hejdå till min familj o sverige och delade hotellrum med Klara o försökte föreställa oss hur året skulle bli. Samtidigt har jag gjort såå mycket under dessa 50 dagar. Jag har lärt känna människor från hela världen, jag har varit I New York, jag har flygit över hela USA, soenderat för många timmar på flygplatser o flyg, varit på en nöjespark, varit i Seattle, gått i High School ett antal veckor, gjort saker jag aldrig trodde jag skulle våga göra, gått igenom den värsta hemlängtan o kommit ut så mycket starkare, vuxit som person, fått nya kompisar och ännu en till underbar familj.
Jag är så lyckligt lottad. 
O jag vet att dessa kommande ca 240 dagarna kommer flyga förbi o jag ska verkligen försöka göra det mesta av de.

Så nu till överraskningen,
Jag, mina värdföräldrar, deras 15-åriga dotterdotter (Megan), Margie (min värdsyster) o hennes tvillingar satt igår o åt middag på applebees. 
Mina värdföräldrar sitter o viskar lite till varandra o säger något i stil med men jo berätta du, klart du kan berätta det nu, jag som har läst alldelles för många skräckhistorier om utkastade utbytesstudenter fick smått panik, harregud jag tycker ju om de alla sp mycket de kan inte kasta ut mig nu. Meeeen jag var aå fel, vilket jag innerst inne visste.

De: We have an announcement!
Jag, Margie o Megan: You're pregnant
De: Haha no, but we are going on a cruise to alaska in May.
Vi var glada för de o så, de var nyss på en sådan kryssning o hade det superbra så vi sa att vi var glada för deras skull o då säger de: And you, Natalie, and Megan is coming with us!

SÅ DEN 7 MAJ PKER JAG PÅ EN VECKAS KRYSSNING TILL ALASKA OCH JAG ÄR SÅ GRYMT TAGGAD.

Disneyland i februari o kryssning till Alaska i Maj. Jag kunde inte vara lyckligare. Jag ör så tacksam för min värdfmailj o hela släkten här för de ör verkligen helt underbara o  grymma på alla sätt o håll, o tack vare de kommer jag få uppleva så mycket under dessa 10 månader. 

Thank you Ray and Mikey and the rest of the family! I'm so grateful to have you as my host family! 
You are wonderful in every possible way and I'm so happy. Thank you so so much.

1 kommentar:

  1. So happy for you, because u worth it.send best regards to u hostfamily. Miss u a lot

    SvaraRadera