⬇ Där kan du komma till min..

Om mig

Jag är en 17-årig (97:a) tjej som för ungefär tre-fyra år sedan fick för mig att åka som utbytesstudent. Jag har alltid älskat USA, liksom många andra i detta landet lagom. Tänkte åka som au pair när jag var liten för mamma hade berättat om det, sedan började jag googla lite och såg att man kunde åka som utbytesstudent till USA. Superglad var jag tills jag såg priset som då var 79.000 kr. Men efter mycket diskussioner med människor runt omkring mig, främst mina föräldrar så kom jag fram till att det var möjligt. Jag vill tacka mina föräldrar gånger en miljon för att de ger mig denna chansen.

Jag går andra året på Mikael Elias gymnasium i Göteborg och det är alltså efter tvåan som jag åker till USA vilket innebär att jag kommer gå trean med 98:orna och missa mina vänners student men jag tycker att det är väldigt värt det och det är därför jag gör detta. Ett utbytesår är min högsta önskan just nu och den kommer med största sannolikhet att inträffa och jag har aldrig varit så här glad över någonting i hela mitt liv.

Här på bloggen kan ni följa mig under, före och kanske efter mitt utbytesår där jag skriver om mina tankar, funderingar och förberedelser innan året just nu och kanske lite allmänna saker. Känn er hjärtligt välkomnade att fråga hur mycket frågor ni vill ingen fråga är dum :)Ni kan även följa/kontakta mig på..
     .  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar