⬇ Där kan du komma till min..

30 november 2015

Thanksgiving

I torsdags var det alltså thanksgiving. På onsdagen när jag kom hem från skolan bakade jag, Margie och min värdmamma pajer, pumpkin pies och en peanut butter cup pie som var såååå sjuukt otrooligt god. Jag gick och lade mig väldigt exalterad för att dagen efter faktiskt på riktigt fira thanksgiving för första gången i mitt liv. Något hände dock under natten som jag tänkte berätta om någon gång snart för känner att jag måste få ut det. Det drog iallafall ner hela mitt humör inför thanksgiving, meeen jag shaked it off och vaknade runt 9-10- När jag gick upp hade precis Margie, Jim and Rhia, och Sydney kommit så scialiserade lite med de. Bara en kort stund senare kom Kay och Riley med all reklam inför black friday (och det var enorma högar kan jag säga..). Vi satte oss med varsin hög vid middagsbordet och skrev på en lista alla saker vi var intresserade av och vilken tid affären som hade sakerna öppnade. Tydligen så börjar black friday redan på torsdagskvällen runt 5-7. Det brukade öppna klockan 4 på morgonen på fredagen men för varje år har de öppnat tidigare och tidigare. Vi skrev iallafall listor och satt och kollade igenom alla deals. Fred Meyer hade special deals fram till noon så jag, Rhia och Margie åkte dit och köpte lite grejer. Jag köpte bland annat en ny Taylor Swift parfym (ja, det var nödvändigt..) i ett sånt paket med en lotion på köpet för bara 18 dollar. Pretty good.
Vi åkte sedan hem och klockan var väl runt ett-halv två och det var äntligen dags för thanksgiving dinner. Innan vi fick äta gick vi runt bordet och alla sa var de var tacksamma för och det var himla trevligt. Efter dett var det bara att hugga in, och det fanns såå mycket god mat. Sötpotatis i någon brun socker sås med marshmallows på toppen, strawbery jello, mashed potatoes, kalkon och stuffing, tranbärssås med mera som jag inte kommer ihåg. Var iallafall himla mysigt och väldigt gott.
Efter det plockade vi undan och fortsatte kolla alla black friiday annonser. Efter ett tag åt vi våra grymt goda pajer. Ni anar inte hur mätt jag var at this point. Klockan 4 gav vi oss av på black "friday" shopping. Vi köade inteutanför affärer (förutom toys r us) så det var inte supergalet. Dock på JCPenny var det sjukt crowded. De hade massa skor för bara 20 dolllar så köpte ett par, men harregud knappt så man kom fram. Vi åkte runt till sjukt många affärer och kom till slut hem runt halv 11 helt utmattade med otroligt många påsar. 
Hade en sjukt grym thanksgving. Ingen aning vad jag skulle göra utan min familj här. Så glad att de existerar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar