⬇ Där kan du komma till min..

16 november 2015

Halloween (Pictures and text)

Min första amerikanska halloween var grym!

Den började rätt tidigt då vi var tvungna att göra huset redo för halloween. Vi gick även och la oss sent dagen innann för vi gjorde trick or treat bags ch bakade lite saker för halloweenpartyt som vi hade på lördagen mellan 12 och 3. Tror det var ungefär 30 människor här på halloweenfesten. Bjöd även in en del utbytesstudenter så det var superkul att hänga med de.

Iallafall, vi vaknade relativt tidigt för att göra iordning nedervånigen för fest och även laga lite mat. Tack och lov hade viknytkalas så alla tog med sig något trevligt så det fanns sjuuuukt mycket mat. Vi dekorerade (för harregud ni anar inte hur mycket halloweendekorationer denna familj har..) hela nedervåningenn och lite efter 12 började folk droppa in. Vi hade lite olika lekar, en där man skulle äta en muffins från en tråd som hängde från en pinne utan att använda händer, säckhoppning, trebensrace (man knyter ihop två människors ena fot så de sammanlagt har tre ben attspringa med, kan såga att jag och den kinesiska utbytesstudenten failade totalt...), när man ska få tag i ett äpple med munnen från en stor skål (???? vad heter det på svenska...??) och även en skattjakt när man skulle ta bilder på vissa saker här i vårt område, denna leken var bara för de äldre barnen.
Overall så var det iallafall en grymt kul halloweenfest.

Efter halloweenfesten så stannade några familjemedlemmar och även Abdul (Lebanon) och vi visited lite. Sedan var det dags för trick or treat. Simone hade aldrig gjort detta så först gick vi med tvillingarna, men sen blev de grininga och trötta så jag Simone, Abdul och Megan gick själva i ungefär en halvtimme. Jag tog bara några peanut butter cups från de som hade. Men det var supercoolt iallafall för man fick se allas halloweendekorationer, och harregud det är sååå mycket störrre i USA.

Efter att vi blev upplockadde från detta äventyr åkte vi till nästa, nämligen the haunted forest, som hade temat Malice in Wonderland. Det var jag, Simone, Abdul, Megan, Margie och Rhia. Det var mörkt när vi kom dit, klockan var nog runt 7 eller 8. Vi kom dit, parkerade och sen fick man åka på ett släp till själva the haunted forest. Väl där fick man köpa sin biljett och folk gick redan där runt och skrämde en med fejkmotorsågar och allt. Jag, Abdul och Simone köpte varm choklad och donuts. Bästa varma choklaaden jag någonsin haft, och donutsen var helt nygjorda så de var varma och heeelt underbara. Sedan var det vår tur att gå in, jag gick och höll Megan i armen med Rhia och Margie framför oss och Abdul och Simone bakom. Och jag skrek otroligt mycket och var superrädd, MEN det var otroligt coolt för att temat var malice in wonderland. Det var grymt coolt, med katten, larven, korten, drottningen, tebjudningen och kanin och allt annat från filmen. Grymt bra gjort. Imitten var det en labyrint som var kolsvart och jag gömde mig i Margies hår (som tydligen hade svart hårspray i sig för när vi kom hem och in i ljuset skrattade alla åt mig för jag såg helt sotig ut i ansiktet haha..). Men det var iallafall väldigt värt det. Sedan kom vi hem, åt lite halloweengodis och sen gick och lade oss efter en helt underbar dag. Hade en grym första amerikanska halloween. Kunde inte vara mer nöjd.

Bilderna ar verkligen i fel ordning,,,

Witchfingers som gjorddes dagen innan, pretzels doppade i vit gron choklad med mandelspan

Vara drinks,, jag gjorde mumierna!! (Juice)

Me and Simone

Me and Mila

En valdigt liten del av bordet med mat pa

Utbytesstudenter! (och en amerikan!)

Trck or Treat bags

Fotoskattjakten

Frosting aktivitet

Me and Peter Pan (Grady)

Tva valdigt daliga bilder pa ett grymt bra dekorerat hus


Me, Abdul and Simone

Simone och Megan trick or treating

Grymt bra dekorerat hur, pa gransen till valdigt laskigt

Deras entre

efter the haunted forest, syns inte riktigt hur svartsotig jag faktiskt ar

Basta pumporna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar