⬇ Där kan du komma till min..

21 februari 2016

Washington - California


Sitter alltså nu på flyget mellan washington state och kalifornien. Flygturen tar 2h 15min. Vi flög från Seattles flygplats och vi landar i Santa Ana i Orange county i Kalifornien. Jag hade turen att få ett fönstersäte och fört nu, en halvtimme innan vi landar har jag slutat se snö. Tror aldrig jag kommer komma över hur otroligt vackert allt är ifrån luften. Helt sjukt. Har tagit alldelles för många bilder så ska lägga upp några här. Har inget internet på flyget men ska ladda upp inlägget när vi kommer till hotellet. Som jag skrev igår vet vi inte riktigt vad vi ska göra idag. Temperaturen ska iallafall vara runt 25 grader, vilket är lite för mycket för mig. Meeen vi har en pool så det ska nog bra.

Alltså jag kan inte ens få ut i ord hur otroligt taggad jag är. Har aldrig varit i Kalifornien och har aldrig varit på en disneeypark. Grymt otroligt jävla taggad.

Jag fick en del uppgifter igår i skolan som jag skulle kunna göra nu, men är way too happy för att göra läxor. We´ll see om och när de blir gjorda. 
Update: Allt jag ser nu är ett stort molntäcke så det suger ju.

Fy fy fy fyf yf yf fyfyf ogdaA vad jag är taggad. Sitter här, lyssnar på musik, kollar ut på mitt molntäcke, och det känns som att allt och alla är på min sida. "I´m on top of the world".

Åååh vad jag är taggad. Ne förlåt nu ska jag sluta. 

Ha det riktigt jävla gött!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar