⬇ Där kan du komma till min..

7 februari 2015

Andra twinrixsprutan och tankar den satte igång,,

Precis som rubriken säger så har jag tagit min andra twinrixspruta. Usch vad jag hatar de.  Me nu är det bara en kvar, och den ska tas om minst sex månader, vilket är i slutet av augusti, så vi får väl se om jag är kvar här. Annars får jag nog ta den i USA.

Det är sånna här saker som skrämmer livet ur mig. Det kan vara mindre än sex månader tills jag är iväg på mitt livs äventyr. Och idag på facebook kom det upp att några av mina vänner ska vara med på color me rad i Göteborg och så tänkte jag att ah det låter superkul, jag kanske också ska vara med. Och så kollar jag datumet. 6 september. Hmm... vänta lite... då är jag antagligen i USA.
Detta händer så många gånger på dag, t.ex. så älskar hela min familj Imagine Dragons och vi var på deras andra konsert i Sverige i början av 2013. Sen åkte vi och kollade på de igen i slutet av 2014, och båda gångerna spelade de på små intima och mysiga ställen där man liksom var nära scenen oavsett om man stod längst bak eller längst fram. Och i Oktober kommer de igen och det hade varit underbart att gå, för nu har de blivit tillräckligt stora för att spela i globen! Och jag är så himla stolt och hade så gärna velat gå och se hur de har utvecklats. Men jag kommer ju då missa detta. Men mamma och min äldsta lillasyster ska gå, så de får skicka några filmer.
Samtidigt som allt detta är väldigt surt och tråkigt så vet jag att jag kommer att vara fullt upptagen med mitt nya liv i USA.
Och innan dess kommer jag göra så himla många roliga och underbara saker:
TAYLOR FREAKIN SWIFT I KÖLN: 132 dagar
Avreselägret i Göteborg (suuuupertaggad): 104 dagar
Skolavslutning: 124 dagar
Flera 18-årskalas, mysiga sommarkvällar med mina underbara kompisar, många mysiga bilturer med mamma, underbara dagar med min älskade familj, förhoppningsvis sverige-roadtrip med mina kompisar, fler utbytesträffar ;), och förhoppningsvis mycket mycket fler.

Det är otroligt skönt med lov, men tyvärr måste det spenderas med mycket, mycket plugg så ska väl återgå till det nu.
Ska försöka smita in några fler saker på lovet, t.ex. träffa kompisar, gå på två 18-årskalas och mysa med min familj.

Om du skulle känna dig lite nere eller bara har en allmänt inte så bra dag, eller ah egentligen så spelar det ingen roll, detta kommer pigga upp dig oavsett vilket humör du är i! Här är två gifs på taytay när hon dansar och en gif på hur mycket glädje hennes musik ger!


Ha det gött!

2 kommentarer:

 1. Hej Natalie Jag ska också åka med STS nästa år hade du velat göra länkbyte?
  Min blogg är Nouw.se/jennyiusa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Länkat dig nu!
   Är du med i facebookgruppen Utbytesstudenter 15/16? Om inte, så gå med, suuuuperbra :)
   Kram! :)

   Radera