⬇ Där kan du komma till min..

10 juni 2015

Skolavslutning

Dagen som jag våde längtat efter och fruktat för är här. Idag är det nämligen skolavslutning. Alltså sista dagen någonsin jag kommer att vara med min klass. Igår hade jag det jättesvårt med att jag ska lämna klassen och om det blir jobbigt idag så låter jag det bli det. Jag ska ändå lämna mina kompisar i 10 månader och Sa13 kommer jag aldrig gå i igen. 
Även fast detta är jättejobbigt ska det ändå bli så jävla bra. FÖR VI HAR KLARAT TVÅAN. Det är jag sjuukt stolt över. Äntligen är detta helvetesskolåret över o vi får äntligen ta rast från allt plugg.
Skolavslutning innebär även mycket närmare till mitt livs resa. Det både skrämmer mig och gör mig otroligt glad och exalterad. Just nu är jag inne i en fas där jag bara undrar vad jag håller på med. Allt är så bra här ju.
Men jag vet att jag kommer ha det bästa året i mitt liv där på andra sidan vattnet. Och att bara vara blivande utbytis har gett mig så mycket nya människor i mitt liv och jag kan inte ens tänka mig hur många fler underbara jag kommer komma i kontakt med.

Denna daen är sorglig, ja. Kommer säkert börja gråta för sån är jag, MEN det är (hur cheesy detta än låter) inte ett slut utan en början. Ett steg närmare början. Under/efter detta sommarlovet börjar det största äventyret i mitt liv o det är jag så jävla glad över.

Ha det gött!
O njut av sommarlovet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar