⬇ Där kan du komma till min..

1 november 2014

Halloween i Nässjö

Min dag har mest bestått av att åka tåg och buss, men jag gnäller inte, var faktiskt supermysigt. Lyssnade på musik hela vägen. När jag kom fram möttes jag av min underbara älskade mamma och så gick vi upp på hotellrummet och jag kollade mest på tv i två timmar innan det var dags att äta med mammas jobbarkompisar. Så himla underbart. Vissa vuxna människor är verkligen helt underbara. Så jag har haft en superfin och jätterolig kväll med god mat och umgänge i 4 timmar.
Nu ligger mamma jämte mig och sover så antar att jag också borde gå och lägga mig, imon är det dags för att jobba lite, ska bli så skönt. Älskar verkligen att jobba, man känner sig så viktig och behövd. Och så flyttar alla som är med på uppbyggningen av butiken in i ett litet hus vid sjön imorgon så det ska verkligen bli hur mysigt som helst.

En tjej i vår utbytesstudentgrupp på fb (gå gärna med, Utbytesstudener 15/16) skrev att om ett år firar vi halloween i USA och det är rätt sjukt. Jag vet inte ens var jag ska bo nästa år, kontrollfreaket inom mig har ingen som helst kontroll och det skrämmer mig så mycket.

Hoppas ni alla har en superbra halloween, ha det gött!

Här har ni några bilder på halloweendekorerade hus i USA. Sverige är ju pinsamt jämfört med detta.Alla bilder tagna från Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar